Η ΤΡΙΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 25/7. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    Πραγματοποιήθηκε η Τρίτη ανοιχτή Συνέλευση των εργαζόμενων στην ΕΡΤ και των αλληλέγγυων για μια ΕΡΤ ανοιχτή στην κοινωνία. Αν και ο κόσμος ήταν λιγότερος από τις άλλες δύο συνελεύσεις, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν σοβαρά για το κίνημά μας ζητήματα και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Τέθηκε για πρώτη φορά το θέμα της δημιουργίας ενός κυκλώματος οικονομικής υποστήριξης των απολυμένων της ΕΡΤ, που θα μπορέσει να λειτουργήσει και σαν ταμείο υποστήριξης, όσων από τους απεργούς,  αγωνιζόμενους, και άλλους που το έχουν ανάγκη.

Ακόμα, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους που κρατάνε ανοιχτή την ΕΡΤ , εξασφαλίσαμε ένα καθαρά κινηματικό δίωρο στο διαδικτυακό πρόγραμμα, αρχικά τις πρωινές ώρες, όπου  κινήματα, αγωνιστικά σωματεία, οργανώσεις και άτομα θα μπορούνε να παρεμβαίνουν και να συνδιαμορφώνουν το περιεχόμενο.

           Αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη του κινήματος. Έτσι, με την συνεργασία των τεχνικών και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ θα μπορέσει σταδιακά η σημερινή αυτοδιοικούμενη ΕΡΤ να εκφράσει το λαό που αγωνίζεται κατά της άθλιας και εξοντωτικής πολιτικής των μνημονίων.

           Βέβαια, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα πέρα από το ίδιο το πρόγραμμα,  γι αυτό η  μαζική παρουσία όλων μας στην ΕΡΤ είναι απαραίτητη.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε