ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Image 


  ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Είμαστε η Ανοιχτη Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων και Αλληλέγγυων της ΕΡΤ  «Για μια ΕΡΤ ανοιχτη στην κοινωνία» και οι στόχοι μας είναι:

Α. Να συνενώσουμε εδώ στην ΕΡΤ όλα τα κινήματα, συλλογικότητες, αντιμνημονιακές δυνάμεις, αγωνιστικά σωματεία, οργανώσεις ανέργων και αστέγων, απολυμένων και όποιον θέλει να αγωνιστεί για να ανατραπεί η καταστροφική πορεία προς το θάνατο του λαού, τη φασιστικοποίηση της κοινωνίας, και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας.

Β. Να υποστηρίξουμε τον αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ, να  βοηθήσουμε να μείνει η αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ ανοιχτή και  να ανοίξει περισσότερο προς την κοινωνία που αγωνίζεται.

Όμως,  οι καταπληκτικές Βραδυνές  Συναυλίες   και το ενημερωτικό πρόγραμμα της διαδικτυακής ΕΡΤ δεν αρκούν. Γι αυτό εμείς προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα και οργανώνουμε  τον αγώνα μας σε συντονισμό με τα άλλα κινήματα, τις  δυνάμεις και τις συλλογικότητες που αντιστέκονται στη σημερινή βαρβαρότητα.

Μετά την επιτυχημένη τελευταία Ανοιχτή μας συνέλευση, λοιπόν, καλούμε όλους όσους  θέλουν να αγωνιστούν  κατά της μνημονιακής λαίλαπας εδώ στην Αγία Παρασκευή, στο Ραδιομέγαρο, για να ενωθούμε, να οργανώσουμε κι άλλες ομάδεςεργασίες και  αγώνα,πέρα από αυτές που ήδη υπάρχουν και να  συντονιστούμε με όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι την Πέμπτη 25 Ιούλη, στις  7 το απόγευμα, στην Ανοιχτή Συνέλευση, εδώ, στο Ραδιομέγαρο Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

  1. Ο/Η Σταυρος λέει:

    Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος.
    Πάντως όσοι ήρθαμε στην ΕΡΤ, στην τελευταία Συνέλευση, καταλάβαμε οτι η γραμμή για ανοιχτή συνέλευση κλπ,( δηλαδή η άποψη «να γίνει ένα Τηρουμένων των αναλογιών και των ιδιαιτεροτήτων, νέο κίνημα Πλατείας-Σύνταγμα κλπ) πολεμήθηκε άγρια, κυρίως από το κκε , που απλά ήθελε ένα ακόμα σομπρέρο, μακρυά από τους άλλους, που να το ελέγχει. Οπότε πάλι καλά.

    • Ο/Η ertopensoc λέει:

      Σταύρος, κοίτα, εμείς θεωρούμε οτι το μέτωπο είναι εναντίον της κυβέρνησης των μνημονίων, της φασιστικοποίησης, του «Καραγκιόζη-μπουμπούκου γιατρού» της πείνας κλπ. Όχι εναντίον ενός μη μνημονιακού και μη ναζιστικού κόμματος.Όμως, το ταγκό θέλει δύο. Με το ζόρι δε γίνεται, και αφού έτσι έχουν συνηθίσει, έτσι κάνουν. Το δήλωσαν τα μέλη τους κατα καιρούς εδώ, «δεν είναι ώριμα τα πράματα για σύγκρουση». Και πότε θα είναι, οταν τα τινάξουμε όλοι;
      Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και μέσα στην ερτ ανυποχώρητοι. Και άλλοι βέβαια, αλλά πραγματικά τι ελπίζουν;

      Πάντως, σίγουρα, ο τρόπος που υπόσκαψαν οι κομματικοί τή συνέλευση και τη μαζικότητάτης ήταν κάτι το τρομαχτικό. Δεν πειράζει όμως, ο καθένας όπως το βλέπει. Εμείς όσο μπορούμε θα προχωρήσουμε ακάθεκτοι.
      Κυτάξτε, παιδιά, τώρα πια ΔΕΝ ΝΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Σχολιάστε